Имате ли 18 години?

С потвърждение на вашата възраст се съгласявате с общите условия
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
Безплатна доставка в рамките на град София

Алто Адидже, най-северната провинция на Италия се намира в сърцето на Алпите, където Италия граничи с Австрия и Швейцария. Това е един от най-малките винени региони в Италия, но – с лозя, разположени по склонове в подножието на 3000 метра висока планина на север и по слънчеви хълмове на юг, той се отличава с голямо разнообразие. Многообразни почви, надморска височина между 200 и 1000 метра и, съответно вариации на микроклимата дава възможност да се култивират повече от 20 сорта грозде.

Ерсте+Нойе е основан през 1986 г след сливането на Erste Kellerei („Първа винарна“, основана 1900г) и Neue Kellerei („Нова винарна“ основана 1925). През 2016 Ерсте+Нойе се присъединява към Кантина Калтерн.

Терасираните лозя на Ерсте+Нойе са живописно място около езерото Калтерн и по склоновете на Мендола. Глезено от топлите лъчи на южното слънце и охлаждано от свежия алпийски въздух, гроздето е олицетворение на красивия пейзаж и дава вина, които са посланици на този прекрасен кът.

bg_BGБългарски
X