Имате ли 18 години?

С потвърждение на вашата възраст се съгласявате с общите условия
Безплатна доставка в рамките на град София

Подготовката за Великден тече с пълна сила, а ние сме подготвили вина, които чудесно да се впишат с храната на вашата трапеза. Пролетния сезон вече е тук и сме подбрали чудесни бели и розе вина, с които да съчетаете свежите зелени салати, по – мазни сирена и яйцата. А за сочното агнешко имаме 3 червени предложения, които може да консумирате леко охладени и са завършека на цялото меню.

 – 15%

 – 20%

Отпразнувайте деня на Жената с вина, направени от жени от избите Parés Baltà и Celler de Capçanes. При поръчка на 3 бутилки, получавате отстъпка -8%. При поръчка на 6 бутилки, отстъпка -15%.
Възползвайте се до края на седмицата, за да зарадвате жените във вашия живот с хубаво вино!

Промоцията е валидна от 7.03 до 12.03.

Промоционалните вина са само за вината от избите Parés Baltà и Celler de Capçanes. Няма значение дали бутилките ще са от една изба или от двете микс.

Вината от изба Parés Baltà

14 февруари – Празникът на виното и любовта наближава! Стоплете празничния ден с вината от Стария свят на Хедонист – на специални цени!

Промоционалните цени са валидни до 19.02.23г.

Купете три /3бр./ от вината на изба Modeano и вземете вашата специална отстъпка за вас – 5% от крайната цена за поръчката! Купете шест /6 бр./ бутилки от вината на изба Modeano и грабнете 15% отстъпка!

Купете три /3бр./ от вината на изба Erste + Neue и вземете вашата специална отстъпка за вас – 5% от крайната цена за поръчката! Купете шест /6бр./бутилки от вината на изба Modeano и грабнете 15% отстъпка!

X