Имате ли 18 години?

С потвърждение на вашата възраст се съгласявате с общите условия
Безплатна доставка в рамките на град София
Erste Neue

Мария Чалиева: Вината на Erste+Neue са изключително хармонични

Винения блогър и почитател на изтънчените вина споделя своите впечатления от участието на Hedonist wine на отминалото Wine and Spirits Show 2022.

Екипът на Hedonistwines представи няколко конкретни вина, които имат потенциала да се превърнат в хита на 2022г. На 9 април, почитателите на виното в България имаха възможност да се насладят на нашия Мастър клас, където всеки можеше да се докосне до уникалните вкусове на Di Meo BrutCosmic Pares BaltaDi Meo Fiano, Monopole Classico, La Morera de Montsant, Taurasi и царя на вечерта –  Imperial Gran Reserva 2014.

Ето какво споделя авторката на своята страница: „Майсторските класове обичайно не са за пропускане, моят избор беше „Високите вина на стария свят“. Яна Петкова /водещ специалист на divino.bg/ най-после обясни разбираемо и задълбочено (нейната запазена марка) за влиянието на надморската височина, температурните амплитуди и слънцегреенето и как това се отразява на гроздето. А прекрасните винени примери на Hedonist Wines, още повече увеличиха удоволствието. Позволявам си да насоча вниманието и към другите вина на тези нови вносители, аз лично много харесах вината на Erste+Neue. Те са… как да ги опиша – изключително правилно подредени и хармонични. Но за тях тепърва ще си говорим…

X