Имате ли 18 години?

С потвърждение на вашата възраст се съгласявате с общите условия
Безплатна доставка в рамките на град София

Brotte Les Hauts de Barville Rouge 2018

57,49лв.

Благодарение на дългогодишния си опит в областта Châteauneuf-du-Pape, Brotte познава много добре тероарите на района. Les Hauts de Barville Rouge има отличително богатство и нежност. Тероарът е специфичен: камъчета, варовик и пясък от престижния крю на Châteauneuf-du-Pape. Виното е богата симфония от ароматни нотки: червени плодове (предимно ягоди), подправки, трюфели, „guarrigue”. Търпеливото отлежаване в 100-годишни големи дъбови бъчви и френски дъбови бъчви в продължение на една година развиват гладкост и богатство на аромати и танини.

Таниновите сира и мурведър отлежават във френски дъбови бъчви, докато по-мекият гренаш отлежава в бетонни вани и 100-годишни големи дъбови бъчви, за да се запазят плодовете.


ДЪРЖАВА: Франция
ПРОИЗХОД: Châteauneuf-du-Pape
ПРОИЗВОДИТЕЛ: Brotte
СОРТ: Гренаш, Сира, Мурведър
РЕКОЛТА: 2018
АЛКОХОЛ: 15 % vol
ДЕГУСТАЦИЯ: Богатство и нежност. На цвят - рубин с лилави отблясъци. Ароматите са богата симфония от червени плодове (доминира ягода), подправки, трюфели и "guarrigue". Вкус – Богат и маслен, с дълготрайни аромати на червени плодове и подправки. Кювето ще съблазни любителите на плодовете в младостта си, а тези, които ще отлежават виното (до 10 години), ще се насладят на пълния му потенциал и уникални трюфели и нотки на „guarrigue“. Отворете 4 часа предварително.
ИДЕИ ЗА КОМБИНИРАНЕ С ХРАНА: Насладете се на телешко в сос от черни маслини, ребърца на скара в сос от пипер, телешка и зеленчукова яхния, пресни кози сирена, шоколадов фондан.
ТЕМПЕРАТУРА ЗА СЕРВИРАНЕ: 17 ° C
X