Имате ли 18 години?

С потвърждение на вашата възраст се съгласявате с общите условия
Безплатна доставка в рамките на град София

Marrugat + Natura Organic

21,49лв.

Бледожълто на цвят, прозрачно и блестящо в стъклото. Marrugat + Natura Organic има равномерно освобождаване на въглерод, което може да се види в непрекъснатото образуване на низове от малки, фини мехурчета, издигащи се до повърхността на короната. Пенливо вино с плодови аромати с добро съвпадение между свежестта на плодовете и чистите нотки на сортовете, използвани при направата му. Те от своя страна се комбинират с тези, получени по време на стареене, за да му придадат характер, свежест и приятна сложност.

Пенливо вино (cava), произведено от органично грозде. Методът на отглеждане, използван в лозята, е в съответствие с правилата и разпоредбите на CCPAE (Каталунски съвет за биологично земеделско производство).

Това вино е направено на базата на три традиционни сорта грозде и е прекарало 16 месеца отлежаване в изба.

Пенливо вино Marrugat + Natura OrganicПенливо вино Marrugat + Natura OrganicПенливо вино Marrugat + Natura Organic


ДЪРЖАВА: Испания
ПРОИЗХОД: Пенедес
ПРОИЗВОДИТЕЛ: Bodegas Pinord
СОРТ: 24% Macabeo, 2o% Parellada, 54% Xarel·lo, 2% Chardonnay
ДЕГУСТАЦИЯ: Изразява свежо, леко и приятно усещане. Извежда на преден план свежестта на плода и неговите сортови особености. Добрият му букет се подчертава от малките мехурчета при преминаването им през устата. Той е балансиран, приятен и има дълъг послевкус.
ИДЕИ ЗА КОМБИНИРАНЕ С ХРАНА: Оризови риби, Смесен ориз, Капон и Пуларде, Пъдпъдък и яребица, Ракообразни, Сушени меса, Ядки, Шунка, Сос от морски дарове, Черупки от мекотели, Патица, Бяла риба, Риба със сос, Пиле на скара, Печено пиле, Пиле в сос, Сладкарски изделия
ТЕМПЕРАТУРА ЗА СЕРВИРАНЕ: 6C ° C
СРОК ЗА СЪХРАНЕНИЕ: 1-3 години
X